tuttonblog

Totul pentru tine by FLORENTINA!!!

Negresa cu gem….PRAJITURA TUTUROR!

Azi va ofer o reteta usoara , prajiturica cu gem si cacao, multi o cunosc  sub numele de ,, negresa”….

Ingrediente:
–  1 ou, o cana zahar,

-  1/2 cana ulei,

- o cana de lapte,

-2 cani faina,

- o lingura bicarbonat (amoniac stins in otet) ,

-3 linguri cu gem( mai mult sau mai putin , depinde de preterintele fiecaruia) ,

-  3 linguri cacao,
–  glazura de ciocolata,
– nuci pisate, alune , fulgi de cocos etc.

Mod de preparare:

Se freaca oul cu zaharul, se adauga uleiul, laptele si gemul. Se amesteca 10 minute. Se adauga cacaua, bicarbonatul si faina.
Compozitia se pune in tava unsa cu ulei si se coace la foc potrivit 30-35 minute. Prajitura fierbinte se unge cu glazura de ciocolata si se presara cu alune pisate etc.. Se taie rece!
POFTA BUNA!!
About these ads

Single Post Navigation

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: