tuttonblog

Totul pentru tine by FLORENTINA!!!

Licoarea ce ne-ar scapa de cosmar…..

E bine de stiut…si de incercat, acum depinde si sursa de lamai..

Secret dezvăluit

Licoarea ce ne-ar scăpa de coşmarul chimioterapiei

Zilnic, în jurul nostru mor striviţi de necruţătoarea boală canceroasăprieteni, rude sau colegi. Cu toţii îşi leagă speranţele dechimioterapie, metodă terapeutică folosită în lumea întreagă, crezândcă această metodă îi va ajuta să scape de cumplitul flagel.Este cutremurătoare suferinţa bolnavilor de cancer întâlniţi însecţiile de oncologie! Am cunoscut atâţia bolnavi de cancer careînfruntă efectele secundare ale acestei terapii, adulată şidispreţuită în egală măsură… Uneori, după multă suferinţă,rezultatele chimioterapiei au prelungit viaţa unor bolnavi. Alteori,celula canceroasă hrăpăreaţă n-a mai dat nici o şansă bolnavilor.O alternativă…După ce ani de zile au spus pacienţilor că această terapie(chimioterapia) este singura cale pentru a încerca să se eliminecancerul, medicii de la Clinica John Hopkins din Statele Unite s-auhotărât să prezinte şi calea alternativă de tratament a cancerului.Într-un studiu, aceşti temerari specialişti, au prezentat efectelenegative ale chimioterapiei. Printre altele, cercetătorii menţioneazăcă tratamentul prin chimioterapie care presupune „otrăvirea” celulelorcanceroase cu rată mare de creştere sunt distruse şi alte celule cucreştere rapidă din măduva spinării, tractul gastro-intestinal etc.,iar organe importante cum ar fi ficatul, inima, rinichii sau plămâniisunt iremediabil afectate.Specialiştii renumitei clinici au demostrat că o metodă modernă înlupta cu această cumplită boală poate fi aceea a înfometării celuleicanceroase. De aceea medicii au prezentat alimentele care trebuieevitate, tocmai pentru a împiedica celula canceroasă să se multiplice.

Dar există un miracol anticancer, păstrat în mare secret.

O sursă de mare încredere, Eugen Giurgiu, doctor în biochimie cucompetenţe în fitoterapie şi nutriţie, ne-a transmis o informaţie carene-a tăiat respiraţia! Două ingrediente la îndemâna oricărui bolnav decancer reprezintă o alternativă sănătoasă la chimioterapie. . Timp detrei ani, în America , s-a experimentat un produs natural, foartesimplu şi foarte eficient, pe un lot de 70.000 de subiecţi.Rezultate remarcabileO limonadă a fost administrată bolnavilor de cancer: celor care aufăcut chimioterapie, dar şi unui număr semnificativ din lotul martor,care n-a început acest tratament. Rezultatele au fost uluitoare:starea de sănătate a bolnavilor din fiecare grupă s-a îmbunătăţit înmod remarcabil şi boala n-a mai recidivat. În cazul bolnavilor care setemeau că zilele lor sunt numărate, boala n-a avansat şi nu s-auobservat metastaze. Tratamentul este benefic şi ca metodă deprevenţie. Preparatul poate să ucidă celulele canceroase şi este de10.000 de ori mai eficient decât chimioterapia.Lămâia are numeroase proprietăţi terapeutice şi studiile au dovedit cămodestul fruct este un remediu împotriva cancerului, remediu verificatîn diferite forme de cancer. După mai bine de 20 de probe delaborator, realizate începând din anii 1970, frotiurile au arătat căextractul de lămâie distruge celulele maligne în 12 tipuri de cancer,inclusiv cel de colon, de plămâni, de sân, de prostată şi de pancreas.În comparaţie cu produsul Adryamicin, un drog chimioterapeutic,folosit în mod uzual, extrasul din lămâie cu bicarbonat acţionează de10.000 de ori mai bine, încetinind creşterea celulelor canceroase,spun specialiştii. Şi mai uimitor este faptul că limonada aceastadistruge doar celulele maligne, dar nu le afectează pe cele sănătoase.În privinţa bicarbonatului de sodiu, acesta schimbă PH-ul corpului şise afirmă că este de mare folos în toate formele de cancer.

O persoană puternică ştie cum să îşi ordoneze viaţa. Chiar şi cu lacrimi în ochi, tot are puterea să spună zâmbind „e în ordine”. Trimite asta unei persoane puternice. Eu tocmai am făcut-o. Dumnezeu este bun. Schimbarea e pe drum. Domnul vede tristeţea noastră şi ne spune că greul a trecut. Dacă tu crezi în El, trimite acest email la 10 persoane, inclusiv mie. Atenţie la ce se va întâmpla în 30 de minute ! Fii onest şi trimite la cei care te-au făcut să zâmbeşti anul acesta! Vei fi surprins de ce primeşti înapoi. Mulţumesc că m-ai făcut săzâmbesc. Iubeşte, râzi, trăieşte! „Viaţa nu este despre cum supravieţuieşti în furtună, ci despre cum dansezi în ploaie.”

ps: Nu este o sursa sigura garantata si trebuie tratata ca atare……

Single Post Navigation

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: