tuttonblog

Totul pentru tine by FLORENTINA!!!

Pepene: reţete simple, dulceaţă şi dietă!

Reţetele pe bază de pepene rosu sau galben sunt multe, deşi unii consideră că varianta proaspătă este cea mai bună. Într-adevar e indicată, dar de ce să nu  profităm de pepenii care invadează pieţele vara şi să ne bucuram de gustul lor şi când vine frigul.

Pepene roşu

Nectar de  pepene roşu – un cocktail reuşit, ideal când afară temperatura  depaşeşte 30 de grade. E simplu de preparat, iar ingredietele le are oricine în  frigider vara. Apoi aşează-te la umbră şi savureaza nectarul de pepene rece!

Mix  de pepene vanilat – un desert de care te vei îndrăgosti. Pepene roşu şi  pepene galben, alături de o îngheţată de vanilie. Ce poate fi mai  delicios!

 

Pepene roşu

Nectar de  pepene roşu – un cocktail reuşit, ideal când afară temperatura  depaşeşte 30 de grade. E simplu de preparat, iar ingredietele le are oricine în  frigider vara. Apoi aşează-te la umbră şi savureaza nectarul de pepene rece!

Mix  de pepene vanilat – un desert de care te vei îndrăgosti. Pepene roşu şi  pepene galben, alături de o îngheţată de vanilie. Ce poate fi mai  delicios!

Cura de pepene

Cura  cu pepene verde – nu este un secret pentru nimeni. Pepenele e bogat în  apă, are putine calorii şi te ajuta să slăbeşti rapid şi sănătos.  În două săptămâni poţi scăpa de mai mult de 4 kilograme! Fară prea mult efort cura de  pepene poate sa te ajute sa te menţii în formă, să slabeşti si să arăţi  senzaţional pe plajă!

SPER SA VA PLACA!……POFTA BUNA!

Single Post Navigation

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: