tuttonblog

Totul pentru tine by FLORENTINA!!!

Negresa cu gem….PRAJITURA TUTUROR!

Azi va ofer o reteta usoara , prajiturica cu gem si cacao, multi o cunosc  sub numele de ,, negresa”….

Ingrediente:
–  1 ou, o cana zahar,

–  1/2 cana ulei,

– o cana de lapte,

-2 cani faina,

– o lingura bicarbonat (amoniac stins in otet) ,

-3 linguri cu gem( mai mult sau mai putin , depinde de preterintele fiecaruia) ,

–  3 linguri cacao,
–  glazura de ciocolata,
– nuci pisate, alune , fulgi de cocos etc.

Mod de preparare:

Se freaca oul cu zaharul, se adauga uleiul, laptele si gemul. Se amesteca 10 minute. Se adauga cacaua, bicarbonatul si faina.
Compozitia se pune in tava unsa cu ulei si se coace la foc potrivit 30-35 minute. Prajitura fierbinte se unge cu glazura de ciocolata si se presara cu alune pisate etc.. Se taie rece!
POFTA BUNA!!

Single Post Navigation

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Urmărește

Fiecare nou articol să fie livrat pe email.

%d blogeri au apreciat asta: