tuttonblog

Totul pentru tine by FLORENTINA!!!

Masina & Sex…..

Multi dintre noi ne dorim sa o facem sau chiar am facut-o macar odata….Sexul in masina , ce parere aveti?…

Compania americana US Sex Census, un important producator de prezervative pe plan mondial, a facut un studiu pentru a afla care sunt locurile ideale pentru sex, conform asteptarilor cetatenilor SUA.

Cel mai bun loc pentru sex, conform parerii a 48 la suta dintre americani, este masina, arata studiul la care au participat peste 3.000 de persoane, din 200 orase ale Statelor Unite. Acestia au indicat si alte locuri ideale pentru sex, pe langa masina, scrie
Darik News.

Pe locul doi, americanii prefera patul strain (33%), iar padurea s-a situat pe locul trei, cu 27 la suta din voturi. Urmatoarele locuri pentru sex de calitate sunt, in ordine, plaja si marea cu 23% din voturi, clasamentul incheindu-se cu o cada fierbinte care este varianta ideala pentru 22 la suta dintre respondenti.

Respondentii au fost nevoiti sa raspunda si la urmatoarea intrebare: „unde ati vrea sa faceti sex, dar inca nu ati incercat?”.

Cea mai mare parte a barbatilor au numit avionul (33%), iar 26% dintre femei au raspuns ca pe plaja. Totodata, specialistii au facut si un clasament al celor mai bune masini pentru facut sex, in frunte clasandu-se VW Multivan, urmat de Nissan Murano fabricat in 2008 si Toyota Land Cruiser.

 

Reclame

Single Post Navigation

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: