tuttonblog

Totul pentru tine by FLORENTINA!!!

SIROP DE CAPSUNI–taman bun pentru la iarna

Dupa cum v-am aratat si la siropul de zmeura avem nevoie de  4 kg de fruct, 2 kg de zahar si 2 l de apa rece.

Un tifon pentru strecurat, iar restul se pregateste la fel ca siropul de zmeura.

Siropul se pastreaza in sticle inchise ermetic, foarte curate si uscate, ce se pot conserva pana iarna tarziu.

Single Post Navigation

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: