tuttonblog

Totul pentru tine by FLORENTINA!!!

Stiati ca….Sunt activitati zilnice despre care nu stim multe lucruri ascunse. Le ignoram, nu avem cum sa ne dam seama de ele sau nu avem cum sa le testam. Va prezentam cateva lucruri pe care sigur nu le stiati despre sex :

1. In 30 de minute de sex oamenii ard aproximativ 200 de calorii, conform unui studiu publicat de siteu-ul randomhistory.com.

2. In medie, un barbat adult se gandeste la sex o data la sapte secunde.

3. Daca face sex cel putin o data pe saptamana, riscul ca un barbat sa sufere de boli de inima scade cu 30%. De asemenea, riscul ca el sa sufere un atac cerebral scade cu 50%, iar cel de diabet, cu 40%.

4. Este mult mai probabil ca barbatii care au o viata sexuala activa sa traiasca peste 80 de ani.

5. Calitatea spermei barbatilor din S.U.A. a scazut cu 30% in 2008 fata de acum treizeci de ani.

6. Viagra, pastila-minune, a inregistrat profituri de 411 milioane de dolari in primele trei luni de la lansarea pe piata, in anul 1998. In 2003, profitul ajunsese la 1,8 miliarde de dolari.

7. Prezervativul a fost folosit pentru prima data in jurul anului 1500, conform unor dovezi scrise, prezente in literatura. La inceput, acestea erau confectionate din panza. Este probabil ca si celebrul Casanova sa fi folosit un asemenea prezervativ.

8. Exista dovezi ca femeile foloseau chiar si in anul 1850, inainte de Hristos, un fel de anticonceptionale. Acestea erau facute din plaman de crocodil amestecat cu miere. Calea de administrare nu era una orala.

9. Acum zece ani, doar 25% dintre femei se puteau lauda ca au orgasm in urma relatiilor sexuale. In ultimii ani, procentajul a crescut la 45%. Peste 80% dintre femei afirma ca au orgasm in urma sexului oral.

10. Pana in anul 173, homosexualitatea a fost considerata o boala psihica de Societatea Americana de Psihiatrie. Acum, este considerata doar o orientare.

11. Vinul este licoarea care-i apropie cel mai mult pe parteneri. Se crede ca unele soiuri de vin chiar produc feromoni, substante chimice cu rol in controlul comportamentului la oameni.

12. Studiile arata ca 48% dintre femei s-au prefacut ca au orgasm cel putin o data in viata.

13. In afara dormitorului, cel mai folosit loc pentru relatiile sexuale este masina.

14. Statisticile arata ca 90% dintre barbati se masturbeaza, iar femeile o fac intr-un procentaj de 65%.

Single Post Navigation

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: