tuttonblog

Totul pentru tine by FLORENTINA!!!

ASA ARATA O PAINE OTRAVITA ( CITITI URGENT)

Iata si dovada!
Description:<br /><br />
cid:1.2866564040@web160505.mail.bf1.yahoo.com
Paine otravita in      Romania – informatie urgenta!
Atentia la faina de Titan, MALAI SUPERIOR FAMIGLIA      (Lujerului SA), biscuitii Rostar, mezelurile Aldis, margarina Delma,Taiteii      de casa Baneasa si tot ce contine specificatia CODEX ALIMENTARIUS!
TOATA „APRECIEREA” PENTRU AUTORITATILE CARE      AU AUTORIZAT PENTRU BINELE POPULATIEI INTRODUCEREA IN ROMANIA A      FUNGICIDULUI INTIUM / ENERVINT PRODUS DE BASF GERMANIA.
Pe pachetele de pâine Titan scrie deja cã pâinea      este fabricatã conform Codex      Alimentarius.
      România va experimenta pe populatie produsul CANCERIGEN INITIUM.
      Experimentul „Codex Alimentarius” începe cu România. De la 31      decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat de… UE sã înceapã      implementarea „Codexului„,      alãturi de alte 165 de state semnatare (95% din populatia planetei). „Codex Alimentarius” este      un pachet de norme dupã care se vor alimenta populatiile tãrilor      semnatare. Acesta porneste de la principiul cã Terra nu mai poate hrãni      pe toatã lumea natural, ca atare se va trece la hrana artificialã, din      produse chimice, cea modificatã genetic etc.
Nu a trecut o lunã si iatã cã apare stirea cã România este prima tarã din      lume care va folosi în agriculturã un compus chimic pe bazã de initium,      un ingredient activ din noua clasã a substantelor chimice impuse      de”Codex Alimentarius”. Produsele vor furnizate de compania      germanã BASF si vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi,      rosii, castraveti si ceapa. Pentru publicul larg se spune cã      „beneficiile pe care le-ar aduce aceastã substantã sunt legate în      primul rând de combaterea dãunãtorilor, dar, totodatã ea micsoreazã si      durata în care se obtine recolta.” Dupã      ce acest produs va fi experimentat în România, urmeazã sã fie omologatã      utilizarea lui si în Olanda, Germania , Franta, SUA, Canada si Marea Britanie.      Neoficial, conform cercetãtorilor care combat „Codex      Alimentarius”, folosirea produselor cu initium sporeste cu pânã la      65% rata riscului de cancer de colon,      substantã      care intrã rapid în combinatii chimice, devenind rezidualã în      organism. De pilda 1 mg de initium      intrat în organism o singurã datã se eliminã în aproape un an. Or, dacã acest      produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism.      Apoi, asa cum INITIUM ajutã      la cresterea rapidã a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce      la mãrirea tumorilor maligne.

Pe acest site, BASF-ul se lãuda pe 11 ianuarie !!!!!!      cã pentru prima datã în lume a fost autorizat într-un timp record      fungicidul Initium care în România va fi vândut sub numele EnervinT      pentru chipurile protectia viilor, SOLARIS pentru rosii, ZAMBRO pentru      cartofi.
Ar      fi bine sã rãspânditi cât mai mult informatia pt. cã asa cum s-a      întâmplat cu vaccinurile contra cancerului de col uterin si împotriva      gripei porcine se pare cã nu este în zadar.
Reclame

Single Post Navigation

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: