tuttonblog

Totul pentru tine by FLORENTINA!!!

Prepelite la tuci! Delicatese in bucatarie!

Dragii mei, se apropie ora cinei , vreti ceva intim dar si bun, usor de facut dar si delicios nu avem decat sa facem o alegere simpla ,, prepelite,, . Prin modul lor de a fi preparate , prin complexitatea lor redusa ,  putem avea ceea ce dorim.Prin urmare va voi arata o reteta de a pregati pepelitele  pe care eu o folosesc de fiecare data cu incredere si tot de atatea ori da roade.

Ingrediente:

6 prepelite

150 gr.de unt

mirodeni: piper , sare, coriandru, busuioc, cimbru, foi de dafin

1 litru de bere

100 ml de coniac .

Mod de preparare :

Pentru inceput se iau prepelitele bine curatate se pun la fiert in bere adauganduse  si mirodeniile. Cand sunt gata fierte se scot se pun la scurs, intre timp intr-o tigae cat de cat adanca punem unul la topit , cand acesta este gata adaugam si prepelitele. Dupa ce tragem prepelitele in unt si prind o crusta aramie, frumoasa, .adaugam si coniacul si mai lasam 2 – 5 min sa se fragezeasca. Apoi se scot , se aseaza pe un platou si se servesc. Sper ca va placut si va stranit interesul sa o probati macar odata.

140220131074 140220131075

POFTA BUNA!

 

Single Post Navigation

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: