tuttonblog

Totul pentru tine by FLORENTINA!!!

evenimente – braila

asociaţie pentru salvarea staţiunii Lacu Sărat

* realizarea unei Asociaţii de Dezvoltare Intercomunitară între Brăila şi Chiscani – aceasta este propunerea lui Gheorghe Bunea Stancu, pentru salvarea staţiunii Lacu Sărat * şeful CJ Brăila spune că o asemenea variantă ar pune capăt disputei dintre cele două primării şi ar permite, în sfârşit, dezvoltarea staţiunii.

 

 

Tinerii care provin din centre de plasament, orfelinate sau alte adăposturi sociale, au șanse aproape minime de integrare în societate odată cu împlinirea vârstei la care trebuie să părăsească instituția care le-a ținut loc de familie.

 

Astăzi este cea mai caldă zi a anului. Se vor înregistra 36 de grade Celsius la umbră și un indice de confort termic care va depăși pragul critic de 80 de unităti. Medicii avertizează persoanele vârstnice, copiii și bolnavii cu afecțiuni cronice, să evite expunerile la soare în intervalul orar 11.00 – 18.00.

 

Atenţie la consumul de Diclofenac: poate provoca atac de cord sau atac cerebral

Agenţia Europeană a Medicamentului recomandă medicilor să reevalueze periodic necesitatea continuării tratamentului pe termen lung şi în doze mari cu Diclofenac comprimate, capsule sau soluţii injectabile, mai ales în cazul pacienţilor cu colesterol, hipertensiune, diabet şi al fumătorilor.

 

 

Single Post Navigation

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: