tuttonblog

Totul pentru tine by FLORENTINA!!!

CIAMBELA FELIATA CU FRISCA – desert fabulos si usor de preparat

Dragilor astazi am sa va arat o reteta superb de dulce si usor de preparat.Ciambela sau tortulet , fiecare cum vrea sa-i spuna, cu frisca. Deci pentru a ne apuca de treaba avem  ne voie de:

ingrendiente:

200 gr faina
200 gr zahar
3 oua
100 ml de ulei
125 ml de lapte
3 linguri de cacao
1 praf de copt
pentru ornat
1 pahar de nutella sau ciocolata finetti
200 ml de frisca
zahar vanilat – sau nu, depinde de fiecare.

Mod de preparare: –foarte usor .

Se amesteca zaharul cu ouale si se bat  până când acestea devin o spumă, apoi adăugați celelalte ingrediente și se amestecă bine, se pune într-o  tava de copt ( tava fiind una in forma de cerc, cum este cea dry  cooker) unsă în prealabil și cu faina si se coace la 180 de grade pentru aproximativ o jumătate de oră. Se lasă să se răcească, montam  între timp frisca.Luam ciambela, o taiem in doua cu grija,  scoatem miezul cu grija si se  unge bine cu  Nutella, apoi punem  frisca  și închideți ciambela  ,  se presara cu zahar pudra si se serveste felii. SA AVETI POFTA!

 

1380103_10151816984447605_753721027_n

Single Post Navigation

One thought on “CIAMBELA FELIATA CU FRISCA – desert fabulos si usor de preparat

  1. Attractive section of content. I just stumbled upon your website and in accession capital to assert that I acquire actually enjoyed account your blog posts. Anyway I will be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently quickly.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: